Merk je dat je steeds dezelfde keuzes maakt? Of dat het niet lukt om dingen echt anders te doen terwijl je dat wel graag wilt? Heb je problemen met leren of naar school gaan? Blijf er niet mee lopen en maak snel een afspraak.

We gaan nieuwsgierig onderzoeken wat er gebeurt in je hoofd en lijf. De oplossing zit ergens in jezelf, en ik help je die te ontdekken. Je gaat meer ruimte en rust ervaren in je hoofd en je lijf waardoor je beter kunt voelen wat je echt wilt. Ook sta je steviger in je schoenen en ben je beter bestand tegen tegenkrachten in jezelf en je omgeving.

Je leert naar je lichaam te luisteren en het aandacht te geven op momenten dat het nodig is. Je leert je sterke kanten verbeteren.
Twijfel je nog? Heel goed dat je kritisch bent! Je mag altijd eerst kennismaken in een gesprek live of online. Dan kan jij aangeven wat je wilt en vertel ik jou wat ik voor je kan doen.

Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of Whatsapp (06-10332022)

* Jonge mensen zijn pubers, jongeren en jong volwassenen tot 30 jaar. Ben je ouder dan 30 en voel je je nog jong, dan ben je ook welkom 😉