Als kind was ik al onderzoekend naar mensen en hun gedrag. Ik probeerde de motivatie achter gedrag te begrijpen. Omdat de antwoorden die ik kreeg niet bevredigend waren ben ik niet blijven vragen en onderzoeken.  

Deze onderzoekende nieuwsgierigheid ben ik nooit meer kwijtgeraakt. Sterker nog: ik heb er mijn werk van gemaakt. 

De afgelopen jaren heb ik veel mensen begeleid in hun proces naar persoonlijke ontwikkeling gericht op vrijer leven en relateren.

Mijn kernwaarden zijn autonomie en verbinding. Dat lijken ook elkaars tegenpolen. Ik heb een manier gevonden om deze waarden beide te leven zodat ze niet met elkaar in conflict raken.

Vrij leven betekent dat ik niet iets doe omdat het hoort, moet, of omdat iemand het verwacht. En dat in harmonie met mijn omgeving.  Authentiek en autonoom.

Ik ben gespecialiseerd in de werking van het zenuwstelsel en de samenwerking tussen het brein en het lijf. Het lijf vertelt soms een heel ander verhaal dan het brein. Met deze elementen speel ik in de begeleiding, op zoek naar waar jouw energie (ziel) tot z’n recht komt. 

Ik  werk vanuit positieve energie, rust, met humor en liefde. Altijd gericht op ontmoeten, ontspannen, ontdekken en ontwikkelen.

Welkom!