Ga je met tegenzin naar school, lukt het niet om te leren en te concentreren? Of ga je zelfs helemaal niet meer naar school?

Naar school gaan kan best intensief en spannend zijn. Je kan daardoor druk worden of juist teruggetrokken, chagrijnig, agressief of depressief, Onzeker over jezelf of faalangst. Stress kan ook zorgen voor lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid of spierpijn.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van jongeren in dit soort situaties. Ik ken de weg in het onderwijs en werk ook samen met scholen, leerplicht en andere hulpverleners. Ook heb ik veel ervaring met thuiszitters, hoogbegaafdheid, hoog-gevoeligheid en schoolangst..

Ik ga door waar anderen stoppen, dus als je denkt dat niemand je kan helpen, maak dan een afspraak. Ik beloof je dat ik je verder kan helpen.