Ga je met tegenzin naar school, lukt het niet om te leren en te concentreren? Of ga je zelfs helemaal niet meer naar school?

Naar school gaan is voor veel kinderen en jongeren best intensief en spannend. Je kan dit aan jezelf merken doordat je druk bent of juist teruggetrokken, chagrijnig, agressief of depressief. Of dat je lichamelijke klachten hebt zoals buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid, etc.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen/jongeren in dit soort situaties. Ik ken de weg en de regels in het onderwijs en werk indien nodig samen met scholen, leerplicht en andere hulpverleners. Daarnaast heb ik veel ervaring met thuiszitters, hoogbegaafdheid, hoog-gevoeligheid en schoolangst..

Ik ga door waar anderen stoppen, dus als je denkt dat niemand je kan helpen, maak dan een afspraak. Ik beloof je dat ik je verder kan helpen.